• Algemeen

  Naam:Amykos
  Plaats:Aarschot
  Email:amykos@nelos.be
  Website:http://www.amykos.be
  Zwembad:Demervallei 9
  3200 Aarschot
  GPS:Lat: 50.984193
  Lng: 4.839228
  Training:DagVanTot
  Donderdag20:3021:15
  Aantal leden:41
  Laatste update:10-10-2016 om 10:02:09 uur
  Aantal bezoeken:602
  Laatste bezoek:11-12-2018 om 06:01:18 uur

  Leren duiken? Het kan bij Amykos…

  Veel heb je niet nodig als je begint met de opleiding, de voornaamste zaken voor de training in het zwembad zijn: een duikbril, snorkel, zwemvliezen en een loodgordel. Als je dit allemaal hebt dan ben je klaar voor de zwembadopleiding. (De eerste 3 trainingen mag je dit materiaal gratis van de club gebruiken).

  Gedurende de eerste maanden van je opleiding word je toevertrouwd aan de verantwoordelijke van het 1 ster brevet. Hij zal je een lesgever aanwijzen die je gedurende de 1 ster opleiding zal begeleiden. Je zal op elke trainingsavond (donderdag) 1 uur zwembadopleiding krijgen. Gedurende een bepaalde periode komen daar ook nog theoretische lessen bovenop.

  De zwembadopleiding en theorielessen worden beëindigd na evaluatie door de instructeur. Na het welslagen kom je in aanmerking voor je eerste open waterduik. Hiervoor moet je echter wel wat extra materiaal aanschaffen. Maar geen nood, bepaalde zaken kan je in het begin ook bij de club huren (o.a. duikfles, ademautomaat en trimvest). Je lesgever zal je hierover op het gepaste ogenblik meer vertellen.

 • Logo Amykos

  Bestuur:

  • Gerda Van De Loock
   Voorzitter

  • Wim Mottie
   Secretaris

  • Elies Roden
   Penningmeester

  • Bart Van Passel
   Duikschool-
   verantwoordelijke