• Algemeen

  Naam:Nautilus
  Plaats:Hasselt
  Email:nautilus@nelos.be
  Website:http://www.duikclub-nautilus.be/
  Zwembad:Elfde Liniestraat 11
  3500 Hasselt
  GPS:Lat: 50.937603
  Lng: 5.349041
  Training:DagVanTot
  Maandag21:0023:00
  Aantal leden:199
  Laatste update:03-01-2018 om 12:29:35 uur
  Aantal bezoeken:829
  Laatste bezoek:11-12-2018 om 05:50:42 uur

  Nautilus is een Nelos-duikschool, Nelos is onderdeel van CMAS, een organisatie die wereldwijd duikonderricht verschaft en wiens brevetten wereldwijd erkend worden.

  Indien je lid wordt van een Nelos-duikschool krijg je de nodige  opleiding en ben je verzekerd voor alle medische aspecten i.v.m. duiken. Je ontvangt  bovendien Hippocampus, een prachtig duiktijdschrift dat je op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes en regelingen.

  Duikschool Nautilus Hasselt bestaat dit jaar 51 jaar. 

  Praktisch : iedere maandag worden er zwembadtrainingen en opleidingen gegeven van 21u tot 23 u (behalve in juli) in het stedelijk zwembad van Hasselt. Regelmatig wordt er een uitstap of weekend georganiseerd, waardoor je de opgedane kennis van het zwembad in de praktijk kan omzetten. 

  Wat kost duiken bij Nautilus?

  Het lidgeld bedraagt bij de start voor een nieuw lid 160  euro voor het volledig kalenderjaar 2016. Dit wil zeggen 120 euro lidgeld en beginnerstasje met startdocumenten ter waarde van  40 euro. Je bent lid van onze duikschool na het betalen van het lidgeld èn het afleveren van een medisch attest.  Nadien wordt het jaarlijks lidgeld ->  120 euro.

  Het medisch document dat moet worden ingevuld door je geneesheer en vind je in de beginnerstas, samen met je eerste boekjes betreffende de theorie van het sportduiken.   Zoals ook vinden jullie  o.a. de algemene informatie i.v.m. het brevet 1*Duiker en de volledige protocollen van de zwembadproeven en openwaterproeven.   Tevens zit in die tas jullie eerste logboekje ! 

  Ben je nog niet overtuigd, of twijfel je er aan of  duiken wel je ding is, geen nood. Je kan gedurende 3 weken gratis kennismaken met de sport alvorens je lid wordt. De duikschool zorgt voor  het nodige materiaal zodat je deze eerste lessen op een aangename en veilige manier kan ervaren. 

 • Logo Nautilus

  Bestuur:

  • Gerard Jonkmans
   Voorzitter

  • Ann Marie (Mieke) Mombers
   Secretaris

  • Alex Vandingelen
   Penningmeester

  • Jan Lynen
   Duikschool-
   verantwoordelijke