• Algemeen

  Naam:Nuclea
  Plaats:Mol
  Email:nuclea@nelos.be
  Website:http://diving.nuclea.be
  Zwembad:Rode-Kruislaan 20
  2400 Mol
  GPS:Lat: 51.180068
  Lng: 5.113339
  Training:DagVanTot
  Maandag20:4522:00
  Aantal leden:91
  Laatste update:30-09-2017 om 09:14:41 uur
  Aantal bezoeken:756
  Laatste bezoek:11-12-2018 om 06:13:31 uur

  Wie zijn wij

  De Nuclea diving club is een sectie van NUCLEA vzw, de grote sportvereniging die in 1959 werd opgericht rond de nucleaire bedrijven van Mol. Nuclea vzw telt meer dan 2000 leden en de sectie duiken alleen bijna 100 leden. De duikschool Nuclea heeft een 10-tal actieve instructeurs en assistentinstructeurs die u een degelijke opleiding kunnen geven.

  U bent tevens lid van NELOS, de NEderlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en Sport, die zorgt voor een wereldwijde verzekering. Uw NELOS-brevet is wereldwijd erkend door CMAS.

   

  Waarom zou u duiken

  Duiken is geen sport zoals een ander…

  U hoeft geen waterrat te zijn of een fysiek te hebben van een topsporter. Duiken kan perfect om de drukte van de dag te ontvluchten en van de onderwater fauna en flora te genieten. Het gevoel gewichtloos te zijn en beseffen hoe klein je wel bent in deze machtige onderwaterwereld zal u zeer veel voldoening schenken.

  Voor de reislustigen onder ons kunt u er natuurlijk niet naast dat duiken in tropisch water steeds weer een leuke vakantie oplevert. En de avonturiers kunnen natuurlijk ook hun hartje ophalen met wrakduiken, stromingsduiken, ijsduiken, grotduiken en onderwaterarcheologie.

   

  Wat heeft Nuclea meer?

  Onze club beschikt over alle materiaal voor de zwembad trainingen. Daarnaast hebben we flessen, trimvesten en ontspanners voor de buitenduiken gratis ter beschikking, zodat je niet direct grote investeringen moet doen. Bij ons heb je gratis flesvulling en krijgt ons kader een erkenning voor zijn inspanningen in de vorm van gratis cursus, ...

   

  De clubactiviteiten worden meestal ingekleed met een hapje en een drankje aan democratische prijzen om zo het clubleven leuker te maken.

   

  Uiteraard zijn ook tweede leden welkom.

   

  Wat moet u doen

  Niet aarzelen…

  Kom op maandagavond omstreeks 20u45 eens een kijkje nemen in het zwembad ‘Den Uyt’ in Mol. Volg een drietal gratis proeflessen en als het u bevalt, neem contact op met ons secretariaat of stuur ons een mailtje. Wij doen de re

 • Logo Nuclea

  Bestuur:

  • Hendrik De Soete
   Voorzitter

  • Koen Vos
   Secretaris

  • Bart Gilis
   Duikschool-
   verantwoordelijke