• Algemeen

  Naam:Sub Aqua Club
  Plaats:Nijlen
  Email:sub.aqua.club@nelos.be
  Website:http://www.subaquaclub.be
  Zwembad:Gemeentestraat 36a
  2560 Nijlen
  GPS:Lat: 51.162884
  Lng: 4.672790
  Training:DagVanTot
  Woensdag20:3021:30
  Aantal leden:43
  Laatste update:16-05-2018 om 14:57:32 uur
  Aantal bezoeken:382
  Laatste bezoek:11-12-2018 om 05:49:50 uur

  Sub Aqua Club is een kleine, maar gezellige duikschool in Nijlen. Bij ons kan je niet alleen terecht voor een veilige duikopleiding, maar tevens voor een vriendschappelijke clubsfeer.

  Ben je geïnteresseerd om een duikopleiding te volgen? Of heb je nog vragen over de duiksport? Kom dan eens langs tijdens één van onze wekelijkse trainingen. Wij bieden namelijk iedere geïnteresseerde de mogelijkheid om deel te nemen aan maximaal drie gratis initiatielessen in het zwembad. Onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur kan je dan zelf eens kennismaken met de wereld van de duiksport. En na de initiatie in het zwembad staat we ter beschikking om al je vragen te beantwoorden. Kan je zolang niet wachten? Neem dan alvast even contact op met ons.

  Om deel te nemen aan een initiatie heb je enkel een zwembroek of badpak en een handdoek nodig. Indien je reeds een loodgordel, duikbril, snorkel en/of vinnen hebt, breng je deze best zelf mee. De duikschool voorziet voor de rest in het benodigde materiaal.

  Bezoek onze facebook pagina voor de laatste nieuwtjes en foto's!

 • Logo Sub Aqua Club

  Bestuur:

  • Eddy Van Den Bossche
   Voorzitter

  • Luc Toch
   Secretaris

  • Dirk Van Der Linden
   Penningmeester

  • Jef Driesen
   Duikschool-
   verantwoordelijke