Omschrijving

Duikvijver De Kyn heeft een oppervlakte van 5,2ha het diepste punt is -13m. Deze vijver is ontstaan na een ontginning van wit zand. De plas is ook slechts enkele jaren oud, de fauna en flora is zich nog volop aan het ontwikkelen.

Om de duikvijver aantrekkelijk te maken zijn er hier en daar enkele objecten geplaatst zoals één van de laatste Fords van Genk, beelden en een oud zeilbootje. Deze plas is geschikt voor iedere duiker men moet wel rekening houden dat het zicht soms minder goed kan zijn en dan is enige ervaring vereist.

De beste periode om er te duiken is vlak na het eerste ijs of vanaf de winter tot juni – juli.

Download

Nieuws

28
jan
Als 2*I en 3*I meewerken aan de regionale KADERVORMING
 Deze interessepeiling is bedoeld voor 2*Instructeurs en 3*Instructeurs die willen meehelpen aan de regionale KADERVORMINGAan de hand van de ingevulde voorkeuren kunnen we vlot de juiste in...
28
jan
LIMOS outfit
 De LIMOS outfit kan je bestellen tot 10 februari. Alle richtlijnen vind je in onderstaand bestel formulier.Bedoeling is om dit zo om de 3 jaar te herhalen. De mogelijkheid tot b...
5
okt
Openingsuren camping receptie Zilvermeer
 Informatie voor het bekomen van het Zilvermeer abonnement duiken.
Meer nieuws...

Contact


 • 3511 Kuringen

  KBO 0450.431.772
  IBAN BE72 4500 5783 7116
  BIC KREDBEBB

 • Als koepelorganisatie vertegenwoordigen wij momenteel niet minder dan 30 aangesloten duikverenigingen.
  Wil je meer weten over één van onze aangesloten duikscholen, neem dan hier een kijkje op klik op onderstaande kaart op één van de icoontjes.

 • Zit je nog met een vraag? Geen enkel probleem, stuur ons gewoon een berichtje en we proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.