Wat bieden we aan?

Enkele afspraken...

LIMOS vzw stelt haar materiaal graag ter beschikking van alle aangesloten duikscholen. In elke regio hebben we een set klaarliggen, maar... opdat iedereen van dit materiaal kan blijven genieten, hebben we enkele regels die nageleefd dienen te worden:

 • Elke LIMOS-duikschool kan het materiaal aanvragen door een mailtje te sturen naar de regioverantwoordelijke;
 • In onderling overleg met de regioverantwoordelijke wordt het materiaal afgehaald of gebracht;
 • De duikschool die het materiaal leent, is ervoor verantwoordelijk en draagt er zorg voor als een goede huisvader;
 • Wanneer je materiaal leent, kijk dan meteen even na of alles volledig en onbeschadigd is. Stel je onregelmatigheden vast, meld dat dan onmiddellijk aan de regioverantwoordelijke. Als we geen melding ontvangen, wordt de laatste ontlener verantwoordelijk gehouden voor eventuele schade.
 • Bij ontvangst van het materiaal onderteken je een ontvangstbewijs met vermelding van de uiterste datum waarop het materiaal terug in het bezit van LIMOS dient te zijn.
 • De club die materiaal onvolledig of beschadigd terug binnenbrengt, verbindt er zich toe de schade te vergoeden.

Zit je nog met een vraag hieromtrent? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar je regioverantwoordelijke.

Nieuws

17
mrt
Koraal rond eiland Sint-Maarten sterft massaal af door nieuwe ziekte
Een nieuwe ziekte heeft de steenkoraalriffen voor de kust van Sint-Maarten ernstig aangetast. Volgens natuurwebsite Nature Today is al 50 tot 90 procent van het steenkoraal aangetast of afgestorven...
10
mrt
Duiker opgeslokt en weer uitgespuwd door walvis
Rainer Schimpf was aan het duiken met enkele collega’s bij Port Elizabeth voor de kust van Zuid-Afrika toen hij plots werd opgeslokt door een walvis. De 51-jarige professionele duiker, die er zonder k...
5
mrt
LIMOS slachtoffer van ransomware, accountgegevens verloren
Wat is er gebeurd? Rond de jaarwissel heeft een zware DDos aanval plaatsgevonden op internetbedrijf Mijnhostingpartner. Dit bedrijf host talloze Belgische en Nederlandse websites, waaronder o...
Meer nieuws...

Contact

 • Slakweidestraat 20
  3630 Maasmechelen

  KBO 0450.431.772
  IBAN BE72 4500 5783 7116
  BIC KREDBEBB

 • Als koepelorganisatie vertegenwoordigen wij momenteel niet minder dan 28 aangesloten duikverenigingen.
  Wil je meer weten over één van onze aangesloten duikscholen, neem dan hier een kijkje op klik op onderstaande kaart op één van de icoontjes.

 • Zit je nog met een vraag? Geen enkel probleem, stuur ons gewoon een berichtje en we proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.