Registreren als Limos lid

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij één van de Limos duikscholen om hier als lid te kunnen registreren. De enige vereiste is dat je lid bent bij de Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -Sport.

Neem dus vlug je Nelos lidkaartje bij de hand en vul de gegevens hieronder in.
Zodra je geregistreerd bent kan je inloggen op onze website en kan je ondermeer:

 • Op de hoogte blijven van activiteiten, cursussen, bijscholingen, ...
 • Online inschrijven voor activiteiten;
 • ...

Let op: Neem de gegevens van je Nelos kaartje zorgvuldig over, inclusief hoofdlettergebruik, anders kan je registratie geweigerd worden. Zelfs indien je naam verkeerd geschreven is op je Nelos kaartje, dan nog dien je het letterlijk over te nemen.
Stel je vast dat je gegevens op het Nelos kaartje niet overeenstemmen met de werkelijkheid, neem dan contact op met je clubsecretariaat.

NELOS n°:
NAAM:
Voornaam:
Geboortedatum:
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Herhaal de tekens:Captcha
Registreren

Nieuws

17
mrt
Koraal rond eiland Sint-Maarten sterft massaal af door nieuwe ziekte
Een nieuwe ziekte heeft de steenkoraalriffen voor de kust van Sint-Maarten ernstig aangetast. Volgens natuurwebsite Nature Today is al 50 tot 90 procent van het steenkoraal aangetast of afgestorven...
10
mrt
Duiker opgeslokt en weer uitgespuwd door walvis
Rainer Schimpf was aan het duiken met enkele collega’s bij Port Elizabeth voor de kust van Zuid-Afrika toen hij plots werd opgeslokt door een walvis. De 51-jarige professionele duiker, die er zonder k...
5
mrt
LIMOS slachtoffer van ransomware, accountgegevens verloren
Wat is er gebeurd? Rond de jaarwissel heeft een zware DDos aanval plaatsgevonden op internetbedrijf Mijnhostingpartner. Dit bedrijf host talloze Belgische en Nederlandse websites, waaronder o...
Meer nieuws...

Contact

 • Slakweidestraat 20
  3630 Maasmechelen

  KBO 0450.431.772
  IBAN BE72 4500 5783 7116
  BIC KREDBEBB

 • Als koepelorganisatie vertegenwoordigen wij momenteel niet minder dan 28 aangesloten duikverenigingen.
  Wil je meer weten over één van onze aangesloten duikscholen, neem dan hier een kijkje op klik op onderstaande kaart op één van de icoontjes.

 • Zit je nog met een vraag? Geen enkel probleem, stuur ons gewoon een berichtje en we proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.