Algemeen

Naam:AMFIBIE
Plaats:Turnhout
Email:amfibie@nelos.be
Website:http://www.amfibie.be
Zwembad:Parklaan 54 b2
2300 Turnhout (BE)
GPS:Lat: 51.31190420594274
Lng: 4.946266068786599
Training
DagVanTot
Maandag19:4522:15
Aantal leden:89
Laatste update:24-02-2019 om 17:47:18 uur
Aantal bezoeken:1947
Laatste bezoek:23-07-2024 om 23:21:06 uur

Vooral tijdens de zomermaanden zult u ze wel bezig gezien hebben, sportduikers, met hun uitgebreide uitrusting, hun flessen, vinnen, lampen, hun boten en camera's. U kan ze gezien hebben in de lokale plassen en meren, aan de Oosterschelde, of beter nog; op vakantie in duikparadijzen zoals Egypte of Bonaire.
U hebt misschien ook even met deze mensen kennis gemaakt en gepraat. Wellicht hebt u informatie ingewonnen nadat u fantastische verhalen hoorde over de prachtige fauna en flora van onze onderwaterwereld.

Daarom wilt u misschien aansluiten bij een duikschool, omdat duiken nu eenmaal een zekere opleiding vraagt, die niet kan worden opgedaan uit een of ander handboek. Neen, ervaring moet men verkrijgen na een degelijke opleiding door ervaren mensen, door een volledige inleving.

En dat kan bij Duikschool Amfibie, waar men u stap voor stap de mogelijkheden en de moeilijkheden van het sportduiken bijbrengt. Want daar komt het op aan; de mens is nu eenmaal niet gemaakt om onder water te leven. Wil hij langer onder water blijven dan de enkele minuutjes die zijn longen hem toelaten, dan zijn daar hulpmiddelen voor nodig.

Duikschool Amfibie verzorgt voor u een volledige opleiding, zowel theoretisch als praktisch, met gehomologeerde brevetten, afgeleverd door BEFOS-NELOS en erkend door CMAS, zodat u overal ter wereld de duiksport kan beoefenen op een gezonde en veilige manier. Via BEFOS-NELOS zijn de leden van Duikschool Amfibie verzekerd, zowel voor het duiken zelf, als voor de verplaatsingen van en naar de trainingen en duikplaatsen.

Regelmatig worden er duikuitstappen georganiseerd door Duikschool Amfibie, vooral naar de Oosterschelde. En er worden ook allerlei andere soorten ontspanning georganiseerd. Haar instructeurs, bestuur en leden staat u bij met raad en daad bij eventuele aankopen van materiaal.

De lokalen van Duikschool Amfibie vind je dicht bij het nieuwe zwembad in het Stadspark, rechts naast Brasserie 't Stadspark en links van de Stedelijke Handelsschool.

Logo AMFIBIE

Bestuur

 • Bart VAN GOMPEL (1*I)
  Voorzitter

 • Wouter D'HAESELEER (1*I)
  Secretaris

 • Patrick ELZAKKERS (4*D)
  Penningmeester

 • Davy HENS (2*I)
  Duikschool-
  verantwoordelijke

Tools

Nieuws

28
jan
Als 2*I en 3*I meewerken aan de regionale KADERVORMING
 Deze interessepeiling is bedoeld voor 2*Instructeurs en 3*Instructeurs die willen meehelpen aan de regionale KADERVORMINGAan de hand van de ingevulde voorkeuren kunnen we vlot de juiste in...
28
jan
LIMOS outfit
 De LIMOS outfit kan je bestellen tot 10 februari. Alle richtlijnen vind je in onderstaand bestel formulier.Bedoeling is om dit zo om de 3 jaar te herhalen. De mogelijkheid tot b...
5
okt
Openingsuren camping receptie Zilvermeer
 Informatie voor het bekomen van het Zilvermeer abonnement duiken.
Meer nieuws...

Contact


 • 3511 Kuringen

  KBO 0450.431.772
  IBAN BE72 4500 5783 7116
  BIC KREDBEBB

 • Als koepelorganisatie vertegenwoordigen wij momenteel niet minder dan 30 aangesloten duikverenigingen.
  Wil je meer weten over één van onze aangesloten duikscholen, neem dan hier een kijkje op klik op onderstaande kaart op één van de icoontjes.

 • Zit je nog met een vraag? Geen enkel probleem, stuur ons gewoon een berichtje en we proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.