Algemeen

Naam:GOBIUS
Plaats:Beringen
Email:gobius@nelos.be
Website:http://www.duikschool-gobius.be
Zwembad:Koolmijnlaan 189
3582 Beringen (BE)
GPS:Lat: 51.06889212514663
Lng: 5.221695839286781
Training
DagVanTot
Woensdag20:0022:00
Aantal leden:83
Laatste update:03-03-2019 om 20:27:12 uur
Aantal bezoeken:1754
Laatste bezoek:28-05-2024 om 20:49:19 uur

Duiken is voor iedereen, van jong tot oud en ook voor personen met een handicap. Naast een sportieve, dynamische duikschool in Beringen, zijn we een door NELOS erkend Wet Wheels Opleidingscentrum.

In onze club is er een grote bedrijvigheid van alle opleidingen die het hele jaar door worden gegeven. Onze lesgevers hebben zelf al een serieuze opleiding achter de rug en hebben zo ervaring en kennis opgedaan om dat allemaal over te brengen aan beginnende duikers.

Naast de opleiding kan je natuurlijk ook in onze club terecht voor gezellige uitstappen, plezante activiteiten, veilig duiken en ongelooflijke reizen en zo wordt duiken pas echt een festijn!

Leren duiken?

Om kennis te maken met het duiken kan je bij ons terecht voor 3 initiatielessen. Hier kan je, zonder enige verplichting, proeven van het duiken onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Onze club is in het bezit van eigen duikflessen, ontspanners, trimvesten, backpacks en ander klein duikmateriaal. Al dit materiaal staat ter beschikking van onze leden tijdens de wekelijkse trainingen. Ook voor de buitenduiken kunnen de nieuwelingen gedurende het eerste jaar hierover beschikken.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in, maar pas op, want duiken kan verslavend werken! Wij starten met nieuwe initiatielessen in maart, september en december

Wet wheels

Wanneer we de link leggen tussen personen met een handicap en sport, denken we waarschijnlijk aan rolstoelbasket en rolstoeldansen. Enkelen durven al aan triatlon of biken denken, maar slechts weinigen zullen de link leggen met de duiksport. Ook voor personen met een fysieke handicap kan sport resulteren in een betere gezondheid en een fysieke en mentale conditie. Om nog maar te zwijgen van de impact op het sociale leven!

Het NELOS Wet Wheels-gebeuren richt zicht specifiek op mensen met een fysieke handicap of beperking. Ook zij kunnen duiken!

In onze club kan je terecht voor de opleiding tot Wet Wheeler, Wet Wheels-Begeleider of Gespecialiseerd Begeleider.

Logo GOBIUS

Bestuur

 • Tom VANDERLOCHT (4*D)
  Voorzitter

 • Carl ANTONISSEN (1*I)
  Secretaris

 • Bart VANWESEMAEL (4*D)
  Penningmeester

 • Wouter BIKKEMBERGS (1*I)
  Duikschool-
  verantwoordelijke

Tools

Nieuws

28
jan
Als 2*I en 3*I meewerken aan de regionale KADERVORMING
 Deze interessepeiling is bedoeld voor 2*Instructeurs en 3*Instructeurs die willen meehelpen aan de regionale KADERVORMINGAan de hand van de ingevulde voorkeuren kunnen we vlot de juiste in...
28
jan
LIMOS outfit
 De LIMOS outfit kan je bestellen tot 10 februari. Alle richtlijnen vind je in onderstaand bestel formulier.Bedoeling is om dit zo om de 3 jaar te herhalen. De mogelijkheid tot b...
5
okt
Openingsuren camping receptie Zilvermeer
 Informatie voor het bekomen van het Zilvermeer abonnement duiken.
Meer nieuws...

Contact


 • 3511 Kuringen

  KBO 0450.431.772
  IBAN BE72 4500 5783 7116
  BIC KREDBEBB

 • Als koepelorganisatie vertegenwoordigen wij momenteel niet minder dan 30 aangesloten duikverenigingen.
  Wil je meer weten over één van onze aangesloten duikscholen, neem dan hier een kijkje op klik op onderstaande kaart op één van de icoontjes.

 • Zit je nog met een vraag? Geen enkel probleem, stuur ons gewoon een berichtje en we proberen zo snel mogelijk contact met je op te nemen.